Noutate in Romania!
metoda simpla pentru o respiratie proaspata

Detalii »
Halitoza
definitie si tratament
Produse
despre produsele TetroBreath
Oferta
avantajele ofertei noastre
Magazin online
aici puteti sa cumparati
Contact
daca aveti intrebare

Termeni si conditii
Proprietarul si administratorul site-ului halena.ro este R-dent Kft. (Srl) din Ungaria

Datele firmei:

R-dent Kft.

Sediul social: str. Széchenyi nr. 1. loc. 8200 Veszprém Ungaria

Tel: 0036 30 9938620; Fax: 0036 88 565003

Folosirea, vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul halena.ro, implica acceptarea urmatoarelor termene si conditii:

Asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Conditii de livrare si plata:

Produsele comandate se livreaza în limita stocului disponibil direct din Ungaria prin curier (GSL)

retul livrarii este 28 Ron pe intreg teritoriu a Romaniei. In cazul comenzilor de peste 300 RON livrarea se face gratis Dupa registrarea comenzii produsele vor fi predate curierului in 2-5 zile lucratoare dupa care in 1-2 zile veti primi coletul. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra.

Pentru ca livrarea sa se poate efectua prompt si fara complicatii este bine sa dati o adresa unde va aflati intre orele 8-17, si sa complectati corect numarul de telefon.

Plata se va efectua direct curierului in numerar, la livrare.

Returnarea produselor:

Cumparatorul poate renunta la produsele achizitionate prin simpla returnare a acestora catre vanzator, in termen de 8 zile calendaristice de la data primirii produselor. Returul se va face numai prin colet postal, cu confirmare de primire, la adresa specificata in factura. Retururile trimise la orice alta adresa, sau cu ramburs, nu sunt considerate valabile. Cheltuielile postale ocazionate de returnarea produselor vor fi suportate de catre cumparator. Contravaloarea marfii returnate se va achita cumparatorului prin virament in contul sau bancar sau prin mandat postal in termen de 20 de zile lucratoare de la data primirii de catre vanzator a produselor returnate de catre cumparator.

Clienti si comenzi:

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza.

Comenzile nu pot fi anulate decat prin telefon sau e-mail (info@halena.ro) in termen limita de 48 de ore de la data comenzii. Odata facuta comanda clientul este de acord cu termenii specifici enuntati in pagina comanda si cu preturile produselor si costul transportului afisate in cosul de cumparaturi.

Nu garantam indeplinirea nici unei comenzi, indiferent de conditiile de disponibilitate specificate pentru un anumit titlu. In situatii exceptionale este posibil ca anumite titluri sa nu fie disponibile chiar daca in site este specificat altfel. In situatii exceptionale este posibil ca timpul de livrare al unei comenzi sa nu fie cel specificat in site.

Informatiile de pe site:

Continutul site-ului este informativ, nu inlocuieste examenul medical de specialitate.

Nu raspundem de site-urile la care se ajunge prin legaturi de pe acest site.

Orice conflict aparut intre R-dent Kft si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale din Ungaria din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor din Ungaria, Tribunalul Judetean Veszprém.


halena.ro © 2008 Toate drepturile rezervate  |  Termeni si conditii  |  Protectia datelor