Noutate in Romania!
metoda simpla pentru o respiratie proaspata

Detalii »
Halitoza
definitie si tratament
Produse
despre produsele TetroBreath
Oferta
avantajele ofertei noastre
Magazin online
aici puteti sa cumparati
Contact
daca aveti intrebare
Cum să scăpați de respirația neplăcută
O respirație urât mirositoare nu trebuie neapărat să ducă la izolare socială, insuccese și singurătate. Astăzi, când deja cunoaștem cauzele, putem lupta cu succes împotriva lui.
Viața este o întrecere permanentă. Zadarnic ne amenajează diferitele echipamente și instalații, lista obiectivelor nerezolvate e tot mai lungă. Zilele trec într-o presiune continuă și pe zi ce trece suntem mai osteniți. Concentrarea permanentă asupra dezvoltării profesionale și totodată asupra sănătății și relațiilor interumane este aproape imposibilă.

Visăm la prosperitate, îndrăzneală, lucruri mărețe. Nu-i de mirare că în această constrângere uităm de lucruri minore. Totuși deseori reușitele cotidiene depind de aceste" lucruri minore".

În funcție de modul lor de abordare, oamenii se împart în două grupe: membrii primei grupe sunt osteniți, îsi acceptă eșecurile și situația creată de anturaj. A doua grupă este constituită din persoane care știu că fericirea depinde numai de ei. Caută în permanență posibilitățile ca să scoată maximul din situație. Ei știu: reușita și siguranța în sine este deseori imperceptibilă, dar depinde de lucruri importante.


Dumneavoastră din care grup faceți parte?

Probabil din a doua, deoarece acum vă interesați de o posibilitate care să vă schimbe și să vă îmbunătățească viața.

Puterea de a avea relații pozitive și favorabile cu semenii stă la baza reușitei. Prima impresie este foarte importantă atât in viața de afaceri cât și în viața particulară, acesta va determina și în viitor demersul relației. Formarea primei impresii depinde de factori ca politețe, rafinament, înfățișare și nu în ultimul rând de modul în care persoana este îngrijită.


Puțini oameni cred, dar cercetările demonstrează că după mirosul corpului uman mirosul respirației este al doilea factor care influențează judecata despre semenii.

Halena neplăcută poate fi uneori un dușman viclean. Mulți oameni nu sunt conștienți de mirosul lor bucal. Senzorul olfactiv se adaptează mirosului permanent,oricum nu putem expira și mirosi aerul în același timp.

Surprinzător, cercetările arată că 20 % din populație se bate de această problemă în oarecare măsură. Respirația neplăcută influențează în mod esențial emanarea personală, viziunea altora despre individ, îngreunează relațiile interumane și duce la izolare socială, separare, singurătate și depresie.

Să nu uităm însă că în afara problemelor permanentizate legate de respirație, deseori există și altele temporare, trecătoare. Cele mai frecvente sunt cele matinale dar și după consumul unor alimente ca ceapa, prazul, usturoiul ori alcoolul, cafeaua și fumatul.

Dacă sunteți siguri că nu aveți implicații în aceste probleme și nici în anturaj nu sunt persoane pe care ați putea ajuta, această pagină web nu se adresează dumneavoastră. Totuși poate exista momente în viață când nu merită să puneți norocul la încercare datorită mirosurilor inadecvate. Merită să faceți următorul test, să aflați că în cazul Dumneavoastră există oare posibilitatea evoluției spre o respirație neplăcută.


Pentru completarea testului gratuit faceți clic aici (momentan nu funcționeaza)

Cine s-a mai întălnit cu probleme legate de respirație fetidă știe despre ce vorbesc. În acest caz, vă rog să citiți în continuare acest articol, această pagină se adresează Dumneavoastră. În curând vă relatez soluția care a ajutat milioanelor de oameni pe întreaga lume și de acum e accesibilă și la noi; soluția cu care puteți scăpa definitiv de respirația neplăcută.

Gândiți-vă numai! O să aveți o altă viață, fără grija de a se apleca prea aproape de partenerul de conversație pentru care el să-și întoarcă capul. Relațiile vă sunt în siguranță, puteți fi Dumneavoastră însăși, fără anxietate.

Soluția oferită de mine vă schimbă viața in mod radical dacă aveți o respirație neplăcută, cu sau fără știrea Dumneavoastră. Puteți uita definitiv nesiguranța în sine, personalitatea v-a avea o cale liberă. Acest produs asigură liniște sufletească, chiar dacă se folosește în mod preventiv.

De ce ?

Oamenii sunt preocupați din cele mai vechi timpuri de problemele legate de respirație, dar creșterea așteptărilor pe plan social din zilele noastre face mai actuală ca oricând.

Valuri de produse "care mai de care mai eficiente",rezultatul ingeniozității umane au apărut în cursul timpurilor, însă fără rezultatele așteptate.

Contrar zvonurilor, respirația fetidă -în majoritatea cazurilor - nu este datorată afecțiunilor generalizate, gastrice sau a aparatului respirator. Cercetările arată că în 90 % a cazurilor are origine bucală.

O altă obișnuință proastă a societății ar fi că respirația fetidă este identificată cu lipsa igienei personale. Mulți cred că plombatul cariilor dentare și spălatul regulat a dinților, rezolvă problemele. În mod natural există persoane la care dantura neglijată, alcoolismul cronic, fumatul exagerat stă la baza problemelor. Aceste persoane însă nu sunt interesați de remediere și probabil nu ne citesc pe noi.

Este însă un grup mai numeros de oameni, care fac tot posibilul să scape de respirația neplăcută: se spală pe dinți de mai multe ori pe zi, mestecă gumă, caută diferite consultații de specialitate. Deseori degeaba.

Stiu cât de umilitor și nedrept ar fi să categorizăm pe acești oameni în rândul celor cu igienă precară.


Nu Dumneavoastră sunteți vinovat pentru că aveți o respirație neplăcută.

Aceasta e o boală, ca oricare alta. La oricine poate apare, dacă condițiile sunt favorabile.


Să vedem cum apare halena fetidă, de origine bucală.

În situația când, în cavitatea bucală , condițiile de viață a microorganismelor proteolitice anaerobe se shimbă în mod favorabil, ele se exacerbează, rezultând respirația rău mirositoare. Aceste bacterii proteolitice există în mod normal în gură, cu rol important în liza (degradarea) proteinelor și nu sunt patogene. Dacă condițiile lor de viață se schimbă (având multiple cauze, detalii în newsletter) se pot înmulți încât substanțele sulfurate rezultate în mod normal prin proteoliză ating concentrații mari, ce poate fi deranjant altor persoane.

Acum probabil este de înțeles, de ce utilizarea gumei de mestecat sau a bomboanelor mentolate nu dau rezultate. Cu aceste metode practic încercăm mascarea unui miros neplăcut existent, cu altul mai puternic. Rezultatul este dubios și instabil.

Există ape de gură, care prin extirparea florei bacteriene încearcă îmbunătățirea situației, dar din păcate rezultatele sunt provizorii și anihilarea totală acestor bacterii "folositoare" nu poate fi un obiectiv.

Gumele de mestecat și apele de gură antibacteriene pot avea efect benefic în unele situații, dar aceste intră în discuție doar ca tratament complementar. Dumneavoastră aveți nevoie de un produs, care micșorează numărul bacteriilor, fără să distrugă în totalitate, contribuind la restabilirea echilibrului fiziologic.

Stomatologul și microbiologul american Dr.Harold Katz a experimentat gama de produse TetroBreath, in mod special pentru tratamentul respirației fetide, folosind cu succes de 11 ani în clinica sa la peste 22 000 de pacienți. Această poveste de succes a început în California, dar astăzi produsele TetroBreath vin în ajutorul milioanelor de oameni din 57 țări de pe întreg mapamond.


Cum acționează produsele TetroBreath?

Substanța lor activă este molecula Oxyd-8, care practic este dioxid de clor stabilizat.

Această substanță este capabilă:

  • prin efect antiseptic să scadă numărul bacteriilor,
  • cedând oxigen mediului să scadă condițiile anaerobe a bacteriilor,
  • să transforme substanțele sulfurate mirositoare ,prin reacții oxidative în molecule inodore.
După cum se vede, nu maschează mirosurile neplăcute, nu distruge toate bacteriile utile, ci îmbunătățește concentrația de oxigen a mediului de cultură bacteriană al cavității bucale, defavorizând pe cele anaerobe, reajustând echilibrul. Dacă n-ar fi suficient, neutralizează substanțele sulfurate existente în prealabil. Utilizarea regulată a acestei game de produse, schimbă în bine mirosul respirației. Garantează a respirație proaspătă, plăcută.


De ce o gamă de produse?

Ca substanța activă să facă efectul bacteriostatic în toate locurile ascunse cu condiții anaerobe din gură, produsele TetroBreath sunt comercializate sub diferite forme de prezentare: gel de dinți, apă de gură, spray bucal etc.

Pe lângă substanța activă-principalul component -produsele conțin fluor(pentru prevenirea cariilor), pirofosfat(cu efect antitartric), aloe vera, îndulcitor natural(xylitol). Într-un cuvânt conțin toate substanțele(în afară de cea activă) necesare unui produs modern destinat îngrijirii cavității bucale.

Alcoolul deshidratează mucoasa bucală și în mod indirect contribuie la formarea respirației modificate. Din această cauză apa de gură TetroBreath nu conține alcool, ca marea majoritate a apelor de gură.

Gelul de dinți TetroBreath nu are în compoziție lauryl-sulfat de sodiu, substanță tensioactivă corelată cu apariția aftelor bucale. În sumar: produsele pentru igienizarea gurii TetroBreath sunt concepute sub cele mai moderne considerente. Utilizarea lor schimbă în bine respirația și totodată contribuie la păstrarea sănătății și integrității dinților și a gingiei. Utilizarea în sine este suficientă, nu necesită combinarea cu alte produse.


Oare nu chiar de acest lucru aveți nevoie?

Imaginați-vă ,că prin câteva minute acordate igienei bucale dimineața, ați asigurat o respirație proaspătă pentru toată ziua. Imaginați-vă, acea senzație ușoară când intrați în contact cu oamenii, stăpânire și îndrăzneală la locul de muncă și în viața privată.


Garanția TetroBreath 24 de ore!

Prețul și la gelul de dinți și la apa de gură este de 75 RON.

În prezent asigurăm transport prin curier (GLS) pe teritoriul Romaniei,la pretul unitar de 25 RON.

La prima achiziție este avantajoasă cumpărarea setului introductiv,la prețul de 150 RON. Setul TetroBreath pe lângă gelul de dinți și apa de gură conține gratuit un curățător de limbă în valoare de 14 RON.


Vă este neplăcută respirația? TetroBreath ajută! În prezent nu prea există alta( alternativă eficientă pentru problema Dumneavoastră.

Scăpați de respirația neplăcută, intrați în magazinul nostru online și comandați acum produsele necesare pentru Dumneavoastră.


Intrați în magazinul online!


Dumneavoastră nu riscați nimic! Pentru toate produsele din gama TetroBreath garantăm returnarea 100% a banilor.

Acesta înseamnă că, dacă după folosirea de câteva zile a produsului nu sunteți mulțumit, adică după opinia Dumneavoastră nu asigură respirație proaspătă pe întreg parcursul zilei,noi returnăm întreg prețul produsului.


halena.ro © 2008 Toate drepturile rezervate  |  Termeni si conditii  |  Protectia datelor