Noutate in Romania!
metoda simpla pentru o respiratie proaspata

Detalii »
Halitoza
definitie si tratament
Produse
despre produsele TetroBreath
Oferta
avantajele ofertei noastre
Magazin online
aici puteti sa cumparati
Contact
daca aveti intrebare
Produse
despre produsele TetroBreath
Dr. Katz, un cunoscut stomatolog si bacterolog american in activitatea sa stiintifica se ocupa cu cercetarea cauzelor si a modalitatiilor de tratament al halitozei.

In anul 1994 a infiintat o clinica "California Breath Clinics" unde de la infintare a tratat cu succes mai mult de 22000 pacienti. Aceasta experienta, impreuna cu cercetare si testare continua, a rezultat aparitia produselor TetroBreath, care astazi sant prezente in peste 50 de tari din lume.

Eficienta produselor TetroBreath este unica, componentul activ OXYD-8 este sub brevet international. In nenumerate cazuri au incercat falsificarea acestor produse, dar aceste incercari de fiecare data au rezultat molecule instabile fara efect si sau terminat cu esec.

Produsele TetroBreath ofera o solutie stiintifica si eficace pentru rezolvarea halenei bucale, care se pot folosi cu maxima siguranta si se pot incorpora usor in igiena bucala zilnica.

Instructiuni de folosire
cum sa folositi aceste produse...
Produsele TetroBreath au fost create in special pentru combaterea halenei bucale. Folosirea zilnica a produselor asigura o igiena bucala corecta ši rezulta o respiratie proaspata timp de 24 ore.

Folosirea este indicata de trei ori pe zi, dar cel putin dimineata si seara. Produsele TetroBreath pe langa componentul activ Oxyd-8 (dioxid de clor stabilizat) contin fluorura, pirofosfati, extract de aloe vera. Aceste ingrediente asigura o igiena( bucala corecta, profilaxia cariei si a paradontozei, fapt pentru care nu trebuie folosit in paralel o alta pasta de dinti.

1. Luati o ata dentara, umeziti in apa de gura sau gel dentar TetroBreath, (daca este posibil de preferat ata TheraFloss care este imprimat cu ingredientul activ) si curatati minutios spatiile interdentare, astfel substanta activa ajunge in acele locuri anaerobe care sant ideale pentru dezvoltarea bacteriilor cu rol in aparitia halenei.

2. Curatati usor limba, dupa care puneti o mica cantitate de gel dentar TetroBreath pe curatator si masati cu grija intre papilele limbii.

3. Cu o periuta dentara uscata si gel dentar TetroBreath curatati dintii si gingia timp de 2-3 minute, dupa care scuipati excesul dar nu clatiti cu apa.

4. Puneti intr-un pahar o cantitate de doua capace de apa de gura TetroBreath, cu care clatiti si faceti gargara timp de 90 secunde.

5. Nu beti din flacon (se contamineaza solutia). Dupa igiena bucala corect efectuata cu produsele TetroBreath, nu mincati si nu beti nimic timp de 10 minute.

6. Spray-ul TetroBreath se foloseste singur sau ca adjuvant in timpul zilei cand nu este posibil o igiena bucala corespunzatoare.


TetroBreath®


 • Formula de gel patrunde adanc intre papilele limbii
 • Ingredientul activ este molecula OXYD-8 ( ClO2 stabilizat)
Contine:
 • Fluorura de sodiu
 • Extract de Aloe Vera
 • Xylitol
 • Pirofosfati naturali pentru combaterea tartrului
 • Ulei de menta
Nu contine:
 • Lauryl-sulfat de sodiu substanta care ajuta uscarea mucoaselor si poate avea rol in aparitia aftelor
 • Zaharina
 • Aroma sau colorant artificial
Apa de gura TetroBreath®

Folosand impreuna cu gelul dentar completeaza cu succes efectele acestuia. Prin gargara ajunge si in spatiile mai ascunse, care cu periuta dentara nu pot fi curatate.

 • Ingredientul activ si aici este molecula OXYD-8 ( ClO2 stabilizat)

 • Nu contine alcool, arome sau coloranti artificiali si TSP (Tri Sodium Phosphate) un detergent care se gaseste in majoritatea produselor concurenti.
  Spray de gura TetroBreath®

  Compozitia este similara cu apa de gura. A fost dezvoltata pentru folosirea in timpul zilei cand igiena bucala completa este ingreunata.
  halena.ro © 2008 Toate drepturile rezervate  |  Termeni si conditii  |  Protectia datelor